Seychellerna för hela familjen! | Afro-Caribbean

SEYCHELLERNA FÖR HELA FAMILJEN!

Paketresa 9 nätter | Omdöme: 3+ av 5 | Kod: sezfam1

Erbjudande: 9 nätter och två öar från 13,900 för vuxna och 8,200 för barn!

Seychellerna är ett paradis även för barnfamiljer. Långa, härliga stränder och en spännande och barnvänlig natur. På denna resa kombinerar ni huvudön Mahé med den vackra ön Praslin. På båda öarna har vi handplockat prisvärda boenden där hela familjen bor bekvämt i små lägenheter.

Färdplan

Ni inleder med fem nätter på huvudön Mahé. Där bor ni på The Palm Seychelles. Ni har två sovrum och en öppen planlösning med vardagsrum och ett mindre kök med det ni behöver för att laga er egen mat eller förbereda dagens picknick om ni skulle vilja. Balkong eller markterrass. På The Palm Seychelles finns ett mindre poolområde samt möjlighet att beställa lunch eller middag. En kort promenad bort ligger stranden Beau Vallon som anses vara en av öns bästa stränder.

På Mahé finns gott om aktiviteter för hela familjen om ni inte vill ligga på stranden hela semestern. Allt från stand-up paddle, snorkling och dykning till vandringsleder och hisnande zip-line genom djungeln. Huvudstaden Victoria är värd ett besök, inte minst den färgglada Victoria Market som ger en intressant inblick i den mångfald som finns på kreolska Seychellerna.

Den sjätte dagen lämnar ni Mahé bakom er och njuter av en vacker färjetur till ön Praslin. Praslin har en underbar natur och fantastiska stränder. Anse Lazio är kanske den mest kända och anses vara en av världens vackraste stränder, besök gärna även Anse Georgette och Anse Volbert.

Ett besök i nationalparken Vallée de Mai är en spännande upplevelse för både stora och små. Vallée de Mai är upptagen på UNESCO:s världsarvslista tack vare sin urregnskog. Nationalparken är dessutom en av endast två platser där kärleksnöten Coco de Mer växer naturligt, har ni tur kan ni också få syn på svarta papegojor!
Prova även att hyra cyklar, det är ett spännande sätt att upptäcka Praslin på. På Praslin bor ni fyra nätter på charmiga Chalets Cote Mer, precis vid vattnet. Trevliga lägenheter med utsikt över bukten. Det finns kylskåp och möjighet att koka te och kaffe i lägenheten. På hotellet finns en restaurang och även ett trevligt litet poolområde.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Seychellerna tur och retur
- Transfers från flygplatsen/färjan till hotellen tur och retur
- 5 nätter på The Palm Seychelles i lägenhet med två sovrum inklusive frukost
- Färja mellan Mahé och Praslin tur och retur
- 4 nätter på Chalets Cote Mer i duplexlägenhet inklusive frukost

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 01 Nov 16 - 31 Oct 17 13,900 kr Barn upp till 12 år: 8 200 kr


Annat datum, vänligen gör en förfrågan för prisoffert.

Priset är ett frånpris per person och är baserat på att två vuxna reser tillsammans och delar boende. Barnpris avser åldrarna 2-11 år. Flygbiljetter är bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Om det ej finns lediga lägenheter på The Palms Seychelles och/eller Chalets Cote Mer erbjuder vi liknande alternativ. Detta kan påverka priset. Resor under jul och nyår kan vara slutsålda eller vara avsevärt dyrare än angivet frånpris.


Topp