Dominica och Barbados - Hibiscus Valley Inn och Carib Blue Apartments | Afro-Caribbean

DOMINICA OCH BARBADOS - HIBISCUS VALLEY INN OCH CARIB BLUE APARTMENTS

Paketresa 15 nätter | Omdöme: 3 av 5 | Kod: bgidom

Erbjudande:

Den här kombinationsresan till Dominica och Barbados ger er det bästa Västindien har i form av en fantastisk natur och underbara stränder. Förslaget är på sju dagar på respektive ö. Dominica med alla sina vattenfall, orörda regnskogar och bra dykning är en av Västindiens absolut vackraste och mest orörda öar och attraherar främst natur-/vandringsfantaster och dykälskare. Barbados kust är kantad av många härliga vita stränder, har ett bra nöjesutbud och roliga utflykter. Observera att det går utmärkt att förlänga eller korta ner resan enligt önskemål.

Färdplan

Resan sker med flyg till Barbados via Tyskland. Ni anländer Barbados samma dag som ni avreser från Sverige.

På Dominica bor ni i bungalow mitt i regnskogen på det mysiga guesthouset Hibiscus Valley Inn. Efter sju dagar flyger ni till Barbados där ni bor på Carib Blue Apartments som är beläget på sydkusten endast 150 meter från den fina stranden Dover Beach.

Läs mer om hotellen:
Carib Blue Apartments
Hibiscus Valley Inn

Hibiscus Valley Inn arrangerar utflykter och aktiviteter på Dominica; besök hos indianer, vattenfall, regnskogshike, bad i varma källor, rafting, häftig vandring till en kokande vulkansjö med mera, kontakta oss för pris. De erbjuder också olika äventyrspaket.

Observera att det går utmärkt att förlänga eller korta ner resan enligt önskemål. Vill ni endast besöka Dominica går det naturligtvis också bra.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Dominica, hem från Barbados
- 7 nätter på Hibiscus Valley Inn i bungalow inklusive frukost, Dominica
- Flyg från Dominica till Barbados
- 7 nätter på Carib Blue Apartments i lägenhet, Barbados

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 29 Dec 16 - 30 Mar 17 19,400 kr -
Förfrågan 31 Mar 17 - 10 Apr 17 20,995 kr -
Förfrågan 11 Apr 17 - 30 Apr 17 18,600 kr -


Annat datum, vänligen gör en förfrågan för prisoffert.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.


Topp